تبلیغات
نگاهی به ژرفای نگاه - مطالب آذر 1393
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سید داود ساجد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
نگاهی به ژرفای نگاه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

نمك مانند آب یك ركن از 3 ركن اصلی تشیكل دهندة كرة زمین، جسم انسان و شیر مادر است. امروزه دو نوع نمك در دسترس مردم است:

1. نمك موجود در بازار (كلرور سدیم)،

2. نمكی كه از گذشتة دور «نمك طعام» خوانده شده و در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما جایگاه ویژه‌ای داشته است.

از نمك در طول تاریخ همواره به نیكی یاد شده است و اگر امروزه بحث‌های ضدّ و نقیضی كه در مورد نمك گفته می‌شود مرتبط به نوع اوّل، نمك موجود در بازار است.
براساس یك پروژة تحقیقاتی كه بر روی برخی نمك‌ها در «دانشگاه تهران» انجام گرفته است، چنین نتیجه‌گیری می‌شود كه براساس انجام یك سری تغییرات در ماهیّت نمك، تأثیرات مثبت نمك به علّت دستكاری كاملاً منفی گشته و زیان‌آور می‌شود. برای مثال همان‌گونه كه می‌دانیم نمك در طول تاریخ، عامل اُفت فشار بوده است، امّا امروزه بعد از اینكه نمك به نام تصفیه، داخل كارخانه نمك می‌شود، فشار خون را بالا می‌برد كه علّت اصلی آن، خارج كردن برخی عناصر بسیار مهم و كلیدی در نمك است. برخی موارد این تحقیق در كتاب همكاران محترم فوق تخصص قلب به نام «بِران والد» ویرایش هشتم، صفحة 1114 چنین آمده است: وجود منیزیم (mg)، كلسیم (Ca) و پتاسیم (k) به اندازة كافی در غذای مصرفی، عامل كاهش خون به مقدار 6/4 میلی‌متر جیوه در افراد فشار خونی و مقدار 5/2 میلی‌متر جیوه در انسان‌های عادّی است و مهم‌تـرین این عناصر منیزیم (mg) است كه مقدار آن در غذای مصرفی روزانه به حدّی كم است كه قابل ذكر نیست، امّا در نمك طعام به وفور یافت می‌شود.




ادامه مطلب


نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : نمک دریا، نمک طبیعی، نمک تصفیه شده، کلرور سدیم، دکتر روازاده، نمک، نمک یددار،
لینک های مرتبط :


مطالعات جدید مرکز سرطان سن سیناتی آمریکا نشان می دهد ظروف پلاستیکی یکی از دلایل ابتلا به سرطان پروستات است. مشاهده ماده BPA در ادرار مهم ترین نشانه ابتلا به این بیماری است و ظروف پلاستیکی و بسته بندی های مواد غذایی مهم ترین عامل ورود این ماده شیمیایی به بدن است.

منبع: هفته نامه سپید393¨ 22 اسفند 1392






نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : سرطان پروستات، سرطان، عامل اصلی سرطان، پلاستیک، ظروف پلاستیکی، تأثیر ظروف پلاستیکی، ظرف پلاستیکی،
لینک های مرتبط :


مطلب ذیل مربوط به کتاب تدابیر بارداری و شیردهی از کتاب های مجموعه آموزشی دکتر حسین روازاده است که مطالعه می فرمایید:

1ـ تغذیه در دوران بارداری

از آنجایی که کودک از خون مادر و غذای او استفاده کرده و پرورش می‌یابد، باید غذای خانم حامله غنی و کامل باشد تا از یک طرف احتیاجات بدن خودش را تأمین کند و از طرف دیگر مواد غذایی مورد نیاز کودک را در اختیارش قرار دهد.

 

تغذیه مادر به قدری در نظر اسلام اهمیت داشته که به زن بارداری که روزه برای خودش یا کودکش ضرر دارد، اجازه می‌دهد روزه‌های واجب ماه رمضان را افطار کند و بعد قضایش را بگیرد. بهتر است هر خانمی قبل از بارداری از نظر وضعیت بهداشتی ـ تغذیه‌ای مورد ارزیابی قرار گیرد و اگر سوء تغذیه دارد اصلاح شود، زیرا تغذیه صحیح بیشترین اثر را روی سلامت جنین دارد. وضع تغذیه مادر در دوران بارداری، حتی در اخلاق و مقدار ضریب هوشی و استعداد کودک نیز تأثیر فراوان دارد، رشد اعصاب و مغز کودک از غذای مادر است، پس هر نوع غذای جسمی و روحی بر روی کودک اثر خواهد گذاشت.




ادامه مطلب


نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : دوران بارداری، تغذیه دوران بارداری، توصیه های بهداشتی دوران بارداری،
لینک های مرتبط :


مقاله ای که در پیش روی شماست و برای اولین بار در سایت ها و رسانه های کشورمان منتشر می شود ترجمۀ چندین مقاله و کتاب معتبر اروپایی و آمریکایی است که بسیاری از مراجع (رفرنسهای) این مقالات فقط در مراکز علمی و دانشگاهی جهان منتشر شده و در دسترس عموم مردم نمی باشد. ما از هر گونه دخل و تصرف علمی در محتوای این مقالات پرهیز کرده و فقط آن را ترجمه و ویرایش ادبی نموده ایم: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل که عاقل را اشارتی کافی است.

آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟

(تولید انبوه مرغ، خروس، بوقلمون، بلدرچین، اردک و غیره)

مرغ گوشتی فقط از 2 نژاد و بطور مخفیانه (Top secret) در آزمایشگاههای ژنتیکی دستکاری و تهیه شد و اسم آن به انگلیسی COBB 500 و به آمریکائی به نام The cobb breeding company گذاشته شد که فرمول آن مخفی و به هیچ کس داده نشد. هر چند تولید گوشت فقط با هورمون خوک همان طور که در گاو و بقیه حیوانات استفاده کردند، در این حیوان دو پا هم استفاده شد که فقط تولید گوشت بکند. این مرغ با یک کیلو و نیم موادغذائی یک کیلو گوشت تولید می کند. تمام مرغهائی که در دنیا به نام مرغ ماشینی وجود دارد در عرض 35 روز دورۀ این مرغها تمام و باید به دست مصرف کننده برسد. البته این مرغها خیلی خوشحال هستند چرا که بیشتر از این زنده نمی مانند چون با وضع بدی که دارند، حداقل دیوانه نمی شوند!!

 




ادامه مطلب


نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : مرغ، خورشت مرغ، مرغ خانگی، مرغ سوخاری، مرغ سخاری، مرغ بریان، زرشک پلو با مرغ،
لینک های مرتبط :




 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب