|
- کل بازدید :
- بازدید امروز :
- بازدید دیروز :
- بازدید این ماه :
- بازدید ماه قبل :
- تعداد نویسندگان :
- تعداد کل پست ها :
- آخرین بازدید :
- آخرین بروز رسانی :
پوست تخم مرغ که حاوی کلسیم فراوانی
می باشد را بکوبید و با الک یا پارچه توری، الک کنید تا تبدیل به آرد شود،
مثل آرد برنج یا آرد گندم که به هیچ وجه زبری نداشته باشد.
آن را داخل ظروف ادویه قرار دهید و همان گونه که مثلاً از زردچوبه استفاده
می شود در هر بار که غذا درست می کنید یک قاشق مرباخوری از آن را هم داخل
قابلمه بریزید تا همه اعضای خانواده دارای استخوان های محکم باشند و به
پوکی استخوان مبتلا نشوند.
منبع:سایت دکتر روازاده
نوع مطلب :
دانشنامه، برچسب ها :
طرز تهیه کلسیم، کلسیم، ساخت کلسیم، مواد کلسیم دار، لینک های مرتبط :
|
|