درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سید داود ساجد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
نگاهی به ژرفای نگاه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
چهارشنبه 30 بهمن 1392 :: نویسنده : سید داود ساجد

معروف است که پزشکان اموپتی به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند داشتن یک دست بند مسی را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند که با تماس دست بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته می‌شود. از سوی دیگر محققین یکی از علت‌های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون‌های آلومینیوم در مغز عنوان می‌کنند.

در این پیام آمده است: تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت...

هیچ‌کس نمی‌دونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره، فقط می‌دونستند برای پخت غذا خیلی خوبه.


داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

کمبود یون مس باعث می‌شه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن‌دره کنید.

در ضمن هیچ کارتل داروئی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه.... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

(تعریف یون و مولکول را می‌گذاریم برای کلاس‌های طب سنتی) ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌شود و دیگه از اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصاً برای خانم‌ها نزدیک به دوران عادت ماهیانه دارد.

ولی یک دفعه توی دهه 50 از این نون خشکی‌ها اومدند و داد میزند «قابلمه مسی.. کفگیر آهنی خریداریم» و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند روحی

هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟

بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند در جا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

من به همه رفقا پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره... این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن و سلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماری‌های خونی و سرطان خون می‌شوند.

منبع:سایت شیعه نیوز




نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : ظرف مسی، ظروف مسی، فواید ظروف مسی، علت سرطان، ظروف تفلون، خواص ظروف مسی، ظرف تفلون،
لینک های مرتبط :


سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : سید داود ساجد

گل گاوزبان در زمره گیاهان دارویی و حاوی روغنی است که به سبب ویژگی شفادهنده اش از دیرباز در همه جهان به ویژه در فرانسه شهرت دارد. گیاه یاد شده از شاخه های توخالی و آبدار برخوردار بوده و ارتفاعش تقریباً به 50 سانتی متر می رسد. برگ هایش تا حدی بزرگ، چین خورده به رنگ سبز تیره و تخم مرغی شکل نوک تیز بوده که متناوباً بر روی ساقه گیاه واقع شده اند. طول برگ هایش حدوداً 6 سانتی متر است. تمامی رویه گیاه، پوشیده از کرک های سفید و منشعب می باشند. گل های گیاه مزبور در انتهای ساقه قرار داشته و به رنگ آبی روشن و ستاره ای شکل اند. میوه گیاه مذکور به شکل فندق و به رنگ قهوه ای تیره است.

گیاه مورد بحث در فرانسه «شکوفه آبی تندرستی» نام دارد.

«پلینی کبیر»، گیاه شناس یونان باستان، در نوشته های خود آورده است که گل گاوزبان، داروی غم زدای «هوبر» بوده و او با سر کشیدن معجون گل گاوزبان، تمام غم هایش را از یاد می برد.

درخواست فراوان برای دستیابی به این گیاه دارویی سبب شد که در سال 1985 کشاورزان انگلیسی، 200 هکتار زمین را به کشت آن ویژه سازند. تا جایی که کشتزارهای پیرامون شهرها آکنده از گل گاوزبان به رنگ آبی شد که مسافران را به هنگام گذر از جاده های کنار مزرعه به شگفتی وامی داشت.

مادربزرگ ها از گذشته های دور، گل گاوزبان را از دامن طبیعت جمع می کردند و به هر بهانه ای دم کرده آن را با شکر به خورد نوه های عزیز دردانه شان می دادند. گل های تازه گاوزبان بویی شبیه به خیار دارد و وقتی در آب خیسانده می شود، یک جور خنکی مطبوع با کمی طعم و بوی خیار به دست می آید. اگر اندکی آب لیمو و شکر به این نوشیدنی افزوده شود، برای تابستان گرم بسیار دلخواه خواهد بود.

گل های گاوزبان که بیش از 1600 گونه اند، در تمامی نواحی معتدل و گرم به ویژه در کرانه های مدیترانه به وفور می رویند. اما گونه گاوزبان دارویی که به آن گاوزبان اروپایی هم می گویند، از بقیه گونه ها رایج تر و شناخته شده تر است.

منشاء گل گاوزبان، احتمالاً سوریه بوده و سپس از آنجا به سرتاسر کرانه مدیترانه، شمال آفریقا، ایران و بیشتر بخش های اروپا راه یافته است.
گل گاوزبان ایرانی

انواع مختلف گل گاوزبان را تقریباً در همه جای ایران از شمال تا جنوب و از

شرق تا غرب در مزارع، دشت ها، کوهپایه ها و روی کپه های زباله در نزدیکی خانه ها می توان یافت. گل گاوزبان را بخاطر کاربردهای وسیعش در پزشکی در بسیاری از باغچه ها می کارند. نوعی گاوزبان که نام علمی اش گاوزبان دارویی است، در اروپا بسیار رواج دارد.

برگ ها و گل ها، بخش های مصرفی گاوزبان را تشکیل می دهند. برگ ها را معمولاً پس از گل دادن در یک روز آفتابی جمع و آنهایی را که کرم خورده و آفت زده اند، جدا می کنند. گل ها بخاطر داشتن «آلکالوبید تسنین» خواص درمانی زیادی دارند که از جمله ی آنها می توان به ضد حساسیت، ضد روماتیسم و ضد التهاب بودنشان اشاره کرد. حتی گل گاوزبان را برای پیشگیری از ابتلا به

سرطان معده و دیابت هم توصیه می کنند. گل گاوزبان دارای مقادیر چشمگیری پتاسیم، کلسیم و اسیدهای معدنی اند. به همین دلیل به عنوان داروی ادرارآور، آرام بخش، مسکّن و نرم کننده از کاربردهای فراوانی برخوردار است. در فرانسه از آن برای درمان تب و ناراحتی های ریوی و کلیوی استفاده می کنند.

خاصیت آرام بخشی گاوزبان، به سبب آمیزه های لعابدار آکنده از نمک های معمولی و نیتراته، به دست می آید. برای مصارف خانگی معمولاً 30 گرم از گل را در 5% لیتر آب جوش دم می کنند. از این دم کرده که کمی شکر بدان می افزایند، برای درمان سرماخوردگی مزمن، ضعف، تب و سردرد استفاده می کنند. در گذشته برای برطرف ساختن یرقان، خارش های پوستی و کچلی هم از گل گاوزبان کمک می گرفتند. امروزه جوشانده این گیاه برای درمان زخم ها و التهاب های دهان و گلو، مناسب و مؤثر تشخیص داده شده است.

سایر خواص گل گاوزبان عبارت از ضد درد، ضد التهاب، ضد گرفتگی (اسپاسم)، محرک غدد آدرنال، قابض، مقوی قلب، معرق، نرم کننده مجاری تنفسی، خلط آور، شیرافزا، کاستن از پرفشاری خون، مسهل، مقوی اعصاب و مسکّن بودن آن است.
طریقه و میزان مصرف

دو قاشق غذاخوری پر از گل گاوزبان را در لیوانی آب جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم. بهتر است سر ظرف با پارچه یا دری پوشانده شود. همچنین می شود به جای این عمل، مخلوط را فقط پنج دقیقه بجوشانیم. پس از آن مخلوط را صاف کرده و بنوشیم.

از جوشاندن طولانی مدت گل گاوزبان بپرهیزید زیرا موجب کم رنگی محلول می گردد.

از قدیم گل گاوزبان را با لیموی عمانی درآمیخته و با هم به صورت دم کرده و یا جوشانده مصرف می کرده اند. با توجه به اینکه لیمو عمانی دارای تأثیر آرام بخش است، به نظر می آید مخلوط این دو دارای اثر کامل تر شده و شاید سبب تقویت اثر به روی هم گردند. جدا از آن، خاصیت اسیدی لیمو سبب خوش رنگ شدن گل گاوزبان می شود. البته دم کرده یا جوشانده مخلوط این گیاه عمدتاً همراه با نبات می باشد که آمیزه ای خوش رنگ و خوش طعم ایجاد می کند.

منبع:سایت حوزه




نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : فواید گل گاو زبان، گل گاو زبان، خواص گل گاو زبان، گیاه گل گاو زبان،
لینک های مرتبط :


سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : سید داود ساجد

در قدیم هر دارویی را با عسل  مخلوط می کردند، زیرا خاصیت بهبود بخشی داروها را چند برابر می کرده و امروزه هم از عسل در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.
عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است.
• از عسل در فرآورده های ضد سرفه  بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود . مزه مزه و غرغره شربت عسل برای برطرف کردن زخم های دهان و ورم گلو  بسیار سودمند است. عسل ضد آسم است.

• عسل با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها  و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.

• دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده با هلیکو باکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده  و دستگاه گوارش است.

• عسل در درمان آب مروارید ( کاتاراکت ) مفید است.

• عسل بادشکن است و برای معالجه قولنج روده تجویز می شود و در مسمومیت های غذایی، دستگاه گوارش را پاک می سازد.

• دوست کبد و پادزهر است، پس در بیماری های کبدی مصرف آن مفید است .سکنجبینی که با عسل تهیه می شود، صفرابری اعلاست.

• سنگ های کلیه  و مثانه را از بین می برد. برای این منظور عسل را با کندر باید مصرف کرد.

• عسل خواب آور است و به مبتلایان به بیماری کم خوابی  توصیه می شود که قبل از خواب چند قاشق مرباخوری عسل میل کنند.

• برای رفع کم اشتهایی  مفید است و کلاً جریان خون را در بدن بهبود می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند، پس برای بچه های کم اشتها  و افراد ورزشکار  بسیار مفید است.

• عسل گرفتگی مویرگ ها را باز می کند و برای عروق بسیار مفید است. پس سالمندان  اگر هر روز شربت عسل و لیموی  تازه بنوشند، عمر طولانی تری خواهند داشت.

• حتی موم عسل نیز خواص زیادی دارد و ماسک آن برای صورت، چین و چروک و فرورفتگی های پوست را می پوشاند و پوست را لطیف می کند.

بررسی مقالات سال های 1984 تا 2001 نشان می دهد حداقل 25 تحقیق راجع به اثرات ضد زخم عسل انجام شده که نتایج آنها مثبت بوده است. عسل به عنوان التیام دهنده زخم و نگهدارنده پوست مورد تأیید قرار گرفته است. همچنین 40 مورد دیگر نشان داده ، عسل دارای اثرات ضد خونریزی با موفقیت 88 درصد بوده که این عمل به همراه اثرات ضد میکروب نیز بوده است.

خاصیت ضد میکروبی در عسل با PH حدود 2/3 تا 5 به هیدروژن پراکسید(H2O2) مرتبط بوده که از تغییرات آنزیمی گلوکز به گلوکونیک اسید حاصل می شود. به هرحال اثرضد میکروبی عسل پس از گرم شدن یا در معرض آفتاب قرار گرفتن کاهش می یابد.

عسل های تولیدشده از جنگل و کوه های اروپایی مرکزی بیشتر از درختان کاج(PINUSSPP) و عسل های حاصل از MANUKA در نیوزلند از گیاه LEPTESPERMUM SCOPARIUM دارای خاصیت بسیار قوی ضد میکروبی است و بروی برخی میکروب ها از جمله استافیوکوک اورئوس و اپیدرمیس و استرپتوکوکوس پیوژنز و آنتروباکتریاسه اثرات خوبی دارد. عسلی که در نیوزیلند و استرالیا از گیاه مذکور حاصل می شود در جهان منحصر به فرد بوده و به آن عسل UNIQUE MANUKA FACTOR)) می گویند.

سم شناسی : عسل ماده ای کاملاً خوراکی است ، ولی در موارد استثنایی ممکن است به اسپورعامل بوتولیسم آلوده باشد که ایجاد سم کرده و مسمومیت زاست ، به همین دلیل مصرف آن برای کودکان زیر یک سال ممنوع است. همچنین بعضی افرد ممکن است نسبت به دانه های گرده موجود درعسل حساسیت داشته باشند.

ممکن است بعضی از زنبورها به گل خرزهره و چند گل سمی دیگر عادت کنند و محصول سمی تهیه نمایند که البته این کار به ندرت اتفاق می افتد.

به هر حال از مصرف این ماده بسیار مفید غافل نشوید و از فواید زیاد آن سود بجویید.

منبع:سایت تبیان




نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : فواید عسل، درمان با عسل، عسل، مناقع عسل، خواص عسل، خواص درمانی عسل، عسل چه فوایدی دارد،
لینک های مرتبط :


[http://www.aparat.com/v/DkmXA]


حجم:21مگابایت
لینک دانلود

برای خرید کامل این انیمیشن به سایت  www.kosar3d.com مراجعه کنید.



نوع مطلب : فرهنگی، 
برچسب ها : حمله ایران به اسرائیل، حمله اسرائیل به ایران، ایران و اسرائیل، اسرائیل، جنگ ایران و اسرائیل، جنگ اسرائیل و ایران، نابودی اسرائیل،
لینک های مرتبط :




 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب