تبلیغات
نگاهی به ژرفای نگاه - پخت غذای شیر و گوشت
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سید داود ساجد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
نگاهی به ژرفای نگاه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
سه شنبه 25 مهر 1396 :: نویسنده : سید داود ساجد


✔️
مواد لازم جهت پختن گوشت و شیر:

گوشت گوسفندی تازه.

 

شیرطبیعی گاو که بمدت حداکثر بین ۲۰الی۳۰دقیقه جوشیده شده باشد.

 

نمک طبیعی دریا

 

ادویه

 

پیاز درصورت دلخواه

 

ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شود گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید سپس گوشت  را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تاشیر نبرد وبایدگوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود،و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه و پیاز به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا.

 

درپختن این غذا به هیچ وجه ازآب،روغن،رب استفاده نشود.

 

با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.

 

در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب اضافه کنید.

 

اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.

 

مقدارمصرف:هفته ای دوبار بعنوان شام یاصبحانه(درطب اسلامی نهار وعده مناسبی محسوب نمی شود ودلیل مدعای ما روایات وآیات قرآن کریم است که خوردن نهارمذمت شده).


لینک مرتبط : شیر و گوشت غذای أهل بیت و انبیاء و درمان بیماری ها






نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : شیر و گوشت، غذای أهل بیت،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب