درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سید داود ساجد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
نگاهی به ژرفای نگاه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

نظر اساتید بزرگ طب اسلامی ، سنتی و محققان خارجی در مورد نمک

 

 

استاد تبریزیان:

اینها که می گویند نمک نخورید یا جهل دارند یا خودشان وارد کننده دارو هستند(منظور نمک طبیعی دریاست)

اگر می گویند نمک سم است راست می گویند.همین نمک یددار بازار سم است!

 

 

 

استاد مسلم طب اسلامی، آیت الله تبریزیان در مجموعه کتب "دراسه فی طب رسول المصطفی" چه در حوزه پیشگیری و چه در درمان بارها بر مصرف نمک طبیعی تأکید می کنند و نیز می گویند:

"منظور از نمک در روایات نمک دریا می باشد"

 

دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی سلولی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید:

"امروزه مناقشه بزرگی بر سر نمک در محافل پزشکی در جریان است که بسیاری از آن ها ⚠️به علت عدم شناخت کافی از نمک است⚠️

در حال حاضر نمکی که در بازار به عنوان نمک خوراکی در دسترس مردم است به علت تصفیه صنعتی تبدیل به سم سلولی شده است و برای سلامتی مضر است.

⚠️مسلما آنچه در کتب پزشکی مدرن در مضرات نمک گفته شده در خصوص همین نمک صنعتی تصفیه شده است⚠️

در حالی که آنچه در طب ایرانی اسلامی در مزایای نمک صحبت شده، در مورد نمک صنعتی نیست و در مورد نمک بافری(متعادل) شده طبیعی است.

مصرف نمک خالص صنعتی مانند استفاده از اکسیژن خالص به جای هواست که قطعا ریه های خود را از دست خواهیم داد!"

کتاب مثلث سلامت/جلد۱/صفحه ۱۷۱

 

 

 

دکتر اکبری در ادامه می نویسد:

"پس ما باید ببینیم نمک مفید که این همه تأکید بر مصرف آن شده چه نمکی است و چگونه باید آن را پیدا کنیم؟!

✅نمک طبیعی که توسط بشر دستکاری نشده و در طبیعت وجود دارد مثل نمک دریا حاوی سدیم،کلر،پتاسیم،ید،منیزیم،روی و کلسیم به میزان لازم برای بدن است و با تعادل خود نه تنها مضر نیست بلکه مفید نیز هست!

✅… بنا بر این طب اسلامی ایرانی مصرف نمک طبیعی به خصوص نمک دریا را توصیه و مصرف نمک های صنعتی و تصفیه شده را نهی می نماید.

کتاب مثلث سلامت/جلد۱/صفحه ۱۷۱و۱۷۲

 

 

 

دکتر حسین روازاده از پزشکان طب سنتی و رئیس مجموعه علمی درمانی "احیای طب جامع ایرانیان" در کتاب "بهداشت تغذیه" می نویسد:

"از نمک در طول تاریخ همواره به نیکی یاد شده است و اگر امروزه بحث های ضد و نقیض در مورد نمک گفته می شود، به همان نمک موجود در بازار ارتباط دارد.

بر اساس نتایج یک پروژه تحقیقاتی که بر روی برخی نمک ها در دانشگاه تهران انجام گرفته است، چنین نتیجه گیری می شود که به خاطر یک سری تغییرات ناشی از دستکاری در ماهیت نمک، تأثیرات مثبت آن کاملا منفی گشته و زیان آور می شود☠

کتاب بهداشت تغذیه/دکتر حسین روازاده/صفحه ۱۰۹

 

دکتر حسین روازاده

نمک تصفیه شده ید دار از عوامل مشکوک سقط های زنان است!

 

 

 

کتر مهدی فهیمی از پزشکان مجرب طب سنتی و رئیس مؤسسه بین المللی ایرانیان ماد می گوید:

"توصیه می شود از نمک های تصفیه شده خیلی استفاده نشود و نمک دریا استفاده شود"

مجموعه تصویری سفیر سلامت/لوح ۲/سلامت جسمی و عادتها

 

 

 

 

 

دکتر بران والد، فوق تخصص قلب می گوید:

"وجود مقادیر کافی منیزیم، کلسیم و پتاسیم در غذای مصرفی، عامل کاهش فشارخون به مقدار ۴٫۶ میلی متر جیوه در افراد فشار خونی و مقدار ۲٫۵ میلی متر جیوه در انسان های عادی می شود و مهم ترین این عناصر، منیزیم است که مقدار آن در غذای مصرفی روزانه به حدی کم است که قابل ذکر نیست اما

در نمک طعام به وفور یافت می شود.

کتاب بیماری های قلب و عروق/دکتر بران والد/ویرایش هشتم/صفحه۱۱۱۴

 

 

 

استاد خدادادی از فعالان پیشتاز تغذیه سالم بالأخره پس از سال ها تحقیق می نویسد:

"ترجیحا از نمک دریا استفاده کنید"

کتاب راز کامیابی/جمشیدخدادادی/صفحه۵۱۲

 

 

 

دکتر محمد دریائی متخصص علوم بیولوژیک می نویسد:

"به موجب بررسی های دقیقی که امروزه معمول داشته اند، بیش از پیش وجود نمک را برای ادامه حیات لازم و ضروری تشخیص داده اند.

اما کدام نمک؟؟!!!

ایشان همچنین می نویسد:

"با مصرف نمک طعام فشار خون همیشه ثابت (و تنظیم) باقی می ماند!

همچنین می نویسد:

"نمک دریائی اصل(طبیعی) که از دریاچه های ایران مانند دریاچه ارومیه و دریاچه آران و بیدگل کاشان به صورت طبیعی برداشت شده، حاوی ید و دیگر ریزمغذی های مورد نیاز بدن از جمله منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز، روی، سدیم، کلر، گوگرد، سیلیکون، برم، فلوئور، فسفر، وانادیم و مس است!

بدن برای مصرف و متابولیسم عنصر ید، نیازمند حضور مس و منیزیم است یا برای ساخت بافت همبند و استخوانی، سیلیکون لازم دارد.برای تکمیل عمل سنتز نیازمند منگنز، پتاسیم و منیزیم است که متأسفانه تمام این موارد در فرآیند تصفیه نمک از آن جدا شده و فقط کلرورسدیم باقی می ماند!

کتاب نمک دریا، سالم ترین نمک هستی/دکتر محمددریائی/مقدمه

 

 

 

دکتر دریائی در این کتاب مفصل به موضوع نمک پرداخته و با دهها شاهد و سند داخلی و خارجی اثبات می کند که نمک دریای تصفیه نشده مخصوصا نمک دریاچه ارومیه بهترین نمک طعام برای انسان است که البته این نتیجه گیری از نام کتاب ایشان کاملا هویداست.

خلاصه مهم ترین نکات این کتاب شامل موارد زیر است:

✅نمک دریای تصفیه نشده بهترین نمک است خصوصا از دریاچه ارومیه که یک نمک جهانی است!

✅با مصرف سبزی خوردن و غذای سالم تعادل پتاسیم و سدیم برقرار شده و نمک برای فشار خون با شرایطی ضرر ندارد!

✅نمک دریای طبیعی بدلیل داشتن پتاسیم و املاح دیگر کاملا متعادل بوده و برای فشار خون هیچ ضرری ندارد!

✅آن چه که مضر است همانا نمک تصفیه شده صنعتی است.

کتاب نمک دریا، سالم ترین نمک هستی/دکتر محمد دریائی



نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : نمک دریا، نمک تصفیه شده، نمک یددار، مضرات نمک، نمک سم سفید، خواص نمک،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب