درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : سید داود ساجد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت
نگاهی به ژرفای نگاه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395 :: نویسنده : سید داود ساجد
کوکوپیت نوعی بستر کشت است که با استفاده از الیاف پوست و پوشش میوه نارگیل تهیه می‌شود. کوکوپیت معمولاً به صورت فشرده به بازار عرضه می‌شود و مصرف کننده نهایی با افزودن آب به این الیاف فشرده آنها را برای استفاده آماده می‌کند. بعد از افزودن آب، هر ۱ کیلوگرم کوکوپیت فشرده می‌تواند به ۱۵ لیتر کوکوپیت مرطوب تبدیل شود.

فواید استفاده از کوکوپیت

    1- توانایی نگهداری آب بالا: کوکوپیت در مقایسه با پیت ماس نیاز به آبیاری کمتری (تا۶۵٪) دارد. کوکوپیت نسبت به پیت ماس آب بیشتری نگهداری می‌کند.
   2-  توانایی دوباره خیس شدن و خصوصیت زهکشی سریع کوکوپیت باعث کاهش از دست رفتن نوترینت‌ها از طریق آبشویی می‌شود.
  3-  pH کوکوپیت خنثی تا کمی اسیدی است و بنابراین برای گیاهان بسیار مناسب است.
   4- کوکوپیت طبیعی ترین تهویه کننده خاک است و از سخت شدن خاک جلوگیری می‌کند و تخلخل خاک را افزایش می‌دهد.
   5- کوکوپیت به رشد باکتری، قارچ و علف هرز مقاوم است و درواقع بدون پاتوژن است.
   6- مقدار بالای لیگنین در آن توسعه میکروارگانیسمهای مطلوب را تشویق می‌کند.
   7- کوکوپیت می‌تواند بعنوان یک محیط کشت بدون خاک در هیدروپونیک مورد استفاده قرار بگیرد.
   8- کوکوپیت کاملاً آلی است. هیچ گونه تاثیر نامطلوبی بر محیط زیست ندارد.
   9- کوکوپیت تا ۴ سال قابل استفاده مجدد و برگشت است.







نوع مطلب : دانشنامه، 
برچسب ها : کوکوپیت، نارگیل،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب